← terug naar overzicht

Vacature - Elektricien

P. Jansen Installatietechniek in Bergen op Zoom is op zoek naar een Elektricien. Heb jij een afgeronde MBO-opleiding in Elektrotechniek? En ben je op zoek naar een baan in West-Brabant waarin je weinig reistijd maar veel afwisseling hebt? Dan is dit jouw kans!

Jouw uitdaging als Elektricien


Als Elektricien ga je elektrische installaties aanleggen en onderhouden en storingen oplossen in de regio West-Brabant. Afwisseling genoeg, want we werken niet in de seriebouw waar je 400 meter per dag pijpen moet slaan.


Bij ons werk je elke dag voor andere klanten. Denk aan particulieren, scholen, bedrijven en kerken. En regelmatig ook op bijzondere projecten, zoals de Peperbus en het Markiezenhof in Bergen op Zoom.


Het werk verdelen we over onze 8 Elektriciens en Hulpmonteurs op basis van kennis en kunde. Als het gaat, houden we rekening met persoonlijke voorkeur voor klanten of projecten op gebied van verlichting, brandmeldinstallaties of databekabeling. Aan het elektro-team wordt leiding gegeven door Projectleider Ton, een praktijkman die de taal van de werkvloer spreekt. Wel zo prettig!


Wat wij jou als Elektricien te bieden hebben


 • Fulltime baan met reguliere werktijden van 7:30 tot 16:30 uur
 • Combo bus en gereedschap van de zaak
 • Scholing om op de hoogte te blijven van de nieuwste (NEN)-normen in elektrotechniek
 • Prima salaris wat aansluit bij jouw ervaring
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden conform de CAO Technisch Installatiebedrijf, met o.a. 25 vakantiedagen en 13 ATV-dagen
 • Direct dienstverband bij P. Jansen


Jouw profiel


 • Afgeronde opleiding op minimaal MBO-3 niveau in Elektrotechniek
 • Flexibel als een klus écht af moet, want we laten klanten niet in de kou staan
 • Bereid om 1x in de 8 weken storingsdienst te draaien
 • Bij voorkeur al in bezit van een VCA-certificaat, omdat we als bedrijf voor veiligheid en kwaliteit staan
 • Woonachtig op maximaal 30 autominuten van Bergen op Zoom


Over ons

P. Jansen Installatietechniek (www.pjansen.nl) in Bergen op Zoom is een totaalinstallateur binnen de vele disciplines van de boeiende installatietechniek. Wij zorgen er met 70 medewerkers voor dat gebruikers en bewoners van scholen, verzorgingstehuizen, kerken, hotels, sportgebouwen en collectieve woongebouwen in West-Brabant er warmpjes bij zitten. Dat doen we al meer dan 80 jaar lang, en met heel veel plezier!


Solliciteren naar de vacature van Elektricien

Interesse? Dan is jouw sollicitatie binnen een paar minuten geregeld. Vul de ja/nee vragen in op het sollicitatieformulier en laat je gegevens achter. Een cv meesturen mag, maar is niet verplicht!

Voor vragen over de vacature kun je contact opnemen met Ruud Segers via telefoonnummer 0164 236 527.


P. Jansen Installatietechniek nodigt kandidaten uit om direct bij ons te solliciteren en wordt met het invullen van deze vacature ondersteund door Primatch. Acquisitie door vacatureverspreiders en bemiddelingsbureaus wordt niet op prijs gesteld!

Solliciteren