← terug naar overzicht

Vacature - Monteur Zonnepanelen

P. Jansen Installatietechniek in Bergen op Zoom is ter uitbreiding op zoek naar een Monteur Zonnepanelen met West-Brabant als werkgebied. Je kunt in een paar minuten online solliciteren, een cv is niet verplicht!


Jouw uitdaging


Als Monteur Zonnepanelen ga je assisteren bij het plaatsen van PV-installaties in West-Brabant. Denk aan panelen plaatsen, omvormers monteren, het in bedrijf stellen van installaties en VerbruiksManagers (apps) als kWH-meter en aan service- en onderhoudswerk. Afwisseling is er genoeg, want je werkt aan kleine woonhuisinstallaties én grote installaties bij scholen en energiecorporaties.


In jouw functie ga je de nieuwste technieken toepassen om energieopwekking te verduurzamen. Bij P. Jansen Installatietechniek hebben we alleen maar A-merken, het werk op de Afdeling Zonnepanelen verdelen we op basis van kennis en kunde. Als het gaat houden we daarbij rekening met persoonlijke voorkeur. Meestal ga je samen met collega’s op pad naar je klussen, maar soms ook zelfstandig.


Wij bieden


 • Fulltime baan met reguliere werktijden van 7:30 uur tot 16:30 uur;
 • Gereedschap van de zaak;
 • Scholing in de nieuwste technieken van PV-installaties en thermische  zonlichtsystemen;
 • Salaris wat past bij jouw ervaringsniveau;
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden conform CAO, o.a. uitbetaling van overwerk, 25 vakantiedagen en 13 ATV-dagen;
 • Direct dienstverband bij P. Jansen.


Jouw profiel


 • Afgeronde Eerste Monteur opleiding of bezig met opleiding;
 • Ervaring met het installeren van zonlichtsystemen of bereid hiervoor omgeschoold te worden;
 • Geldig VCA-certificaat, omdat we als bedrijf deze certificering hebben;
 • Sterk en gezond, geen hoogtevrees;
 • Woonachtig op maximaal 30 autominuten van Bergen op Zoom.


Over ons


P. Jansen Installatietechniek (www.pjansen.nl) in Bergen op Zoom is een totaalinstallateur binnen de vele disciplines van de boeiende installatietechniek. Wij zorgen er met 70 medewerkers voor dat eigenaren en gebruikers van woonhuizen, verzorgingstehuizen, scholen, kerken, hotels, sportgebouwen en collectieve woongebouwen er energiezuinig en duurzaam bij zitten. Dat doen we al meer dan 80 jaar lang, en met heel veel plezier!


Sollicitatieinformatie


Interesse? Klik dan op de sollicitatiebutton, geef in een paar minuten antwoord op de ja/nee vragen en laat je gegevens achter. Een cv en persoonlijk bericht meesturen mag, maar is niet verplicht.


Voor vragen kun je bellen met Ruud Segers via telefoonnummer 0164 236 527.

Tags: bergen op zoomduurzaamelektroenergielabelgawalohalsterenhoogerheidekwhmonteurnul op de meteromvormerputtepv-installatiespv-panelenrilland-bathroosendaalsint willebrordsolarsteenbergentholenwerktuigbouwkundewest-brabantwillemstadwtbzonlichtzonlichtsystemenzonneboilerzonnepanelen

Sollicitatiebutton